tiistai 20. syyskuuta 2016

Tokoilua ja misseilyä

Viime viikonloppu oli taas harrastusten täyteinen! Lauantaina oltiin taas TOKO-kokeessa metsästämässä tulosta. Tällä kertaa olin itse paljon rennompi kuin edellisessä kokeessa, mutta Peppi keksi vaihteeksi pieniä metkuja!

1. Paikalla istuminen 0, Peppi meni maahan viisi sekuntia ennen, kuin palasimme koirien taakse, prkl! :D
2. Seuraaminen 8, ihan huippuseuraamista! Ainoastaan peruuttaminen ei oikein onnistunut
3. Liikkeestä seis 0, kaksoiskäskystä pysähtyi vasta...
4. Luoksetulo 9,5! Törmäsi muhun kääntyessään suoraan hypystä sivulle :D
5. Liikkeestä maahan 8! Kertakäskystä maahan, mutta ei hissillä
6. Ruutu 0, toi pienen merkkikartion kentän toiselta puolelta :D
7. Noutaminen 0, karkasi vaihteeksi...
8. Estehyppy 10!
9. Merkin kierto 0, toi saman merkkikartion toiselta puolen kenttää ja vielä TAKAA :DDDD
10. Kokonaisvaikutus 7, silloin kun toimi, silloin kuitenkin toimi tosi kivasti!

Mutta mikä tärkeintä, molemmilla meillä oli hauskaa! Sehän on tärkeintä. Myös yleisöllä oli hauskaa ja joku olikin sanonut ääneen, että jokaisessa luokassa täytyisi olla "yleisön viihdyttäjä" -palkinto, sillä näitä pellejä mahtuu kyllä ihan varmasti jokaiseen luokkaan aina kokeissa! Eikun kohti uusia kokeita, eiköhän me joskus tuloskin saada.

Sitten sunnuntaina ajelimme Hyvinkään ryhmikseen, jonne oli ilmoitettu 12 tolleria. Tollerit piti arvostella Paavo Mattila, mutta tuomarinmuutoksen johdosta meille vaihtui Jaana Hartus. Ensin vähän harmitti, mutta lähdimme kuitenkin mielenkiinnolla kuulemaan arvion, sillä kyseinen tuomari arvostelee tollot toisena päivänä Messarissa! Peppi on kahdesti käynyt Hartuksella, pentuna ja nuorena. Pentuna kehui kovasti lupaavaksi pennuksi ja tulos oli silloin PEK2 KP. Nuorena ei sitten ihan niin miellyttänytkään, Peppi oli tosin silloin ihan kesken ja puolet muita kilpasiskojaan korkeampi, siihen aikaan se joko upposi tai sitten ei!

Uroksissa peli oli nopeasti ohi, kun vain 3 oli paikalla, Koda voitti urokset ainoana SA:n saaneena. Peppi esiintyi nyt siis ensimmäistä kertaa valiossa! Meinasi ihan silmät kostua, kun näki luettelosta Pepin nimen valioluokassa... Naureskelinkin etukäteen, että yritänköhän väkisin tunkea avoimeen luokkaan, niin pitkään siellä on kisattu :D Peppi oli luokkansa ainut ja jo arvostelua sanellessaan arvasin tuomarista, että kyllähän koira taisi miellyttää. Saatiin ERI & SA, kuten kaksi muutakin, AVO- ja VET-nartut. PN-kehässä juostiin ensin yksi kierros, minkä jälkeen järjestystä muuteltiin ja Peppi osoitettiin kärkeen ja järjestys oli siinä, Peppi PN1, Nuppu PN2 SERT ja AVO-luokan narttu PN3 VASERT. ROP-kehässä juostiin kaksi kierrosta ja sitten tuomari sanoi, että kyllä tyttö voittaa tänään ♥ Hartus kehui vielä Pepin päätä suullisesti, että kuinka harvoin näkee noin kaunista ja kiilamaista päätä. Aika huikea valioluokan korkkaus siis! Ryhmissä ei tullut menestystä, siellä oli kuitenkin yhdistetty 7/8, niin eipä sinne mitään odotuksia ollutkaan.

Nyt jäädäänkin muutaman viikon tauolle kaikista harrastuksista, oli tämä syyskuu aikamoinen, kun joka viikonloppu on ollut jotain! Seuraava koitos on lokakuun alussa SNJ:ssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti