maanantai 12. syyskuuta 2016

Porvoo KR

Lyhyt selostus eiliseltä. Oltiin siis Porvoon KR-näyttelyssä, jonne saapui paikalle vain 7 tolleria, kyllä nyt on kato käynyt näyttelykehissä! Tollerit arvosteli ruotsalainen Hans Rosenberg. Meillä oli myös aivan yllättäen harjoitusarvostelijana Vesa Lehtonen, joka oli jo aikaisemmin Orivedellä seuraamassa arvostelua. Peppi esiintyi kivasti, ei possuilua tänään oikeastaan ollenkaan. 7 koirasta vain Peppi ja Kaapo saivat SA:n, joten ne olivat automaattisesti paras uros ja - narttu. Roppikehässä Kaapo vei tällä kertaa voiton. Hauska sattuma, sillä kaksi vuotta sitten Porvoossa Kaapo oli myös ROP ja Peppi VSP ja viime näyttelyssä toisin päin! Kiitos seurasta kaikille :)

Lauantaina olisi taas edessä TOKO-koe. Saa nähdä saanko kasattua itseäni, vai haetaanko taas yksi nolla lisää :D Sunnuntaina korkataankin sitten valioluokka Hyvinkäällä!

3 kommenttia:

 1. Hei Hanna, olen seuraillut blogiasi. :) Ja huomasin että olette tulossa myös Hyvinkäälle. Tosiaan ensikertalaisena tullaan Sirun (teille ehkä tutummin Reetun tyttären sirpukan) kanssa. Törmäämme varmaankin siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi! Ihana nähdä "Sirpukka" livenä <3 Hän muistuttaa ainakin kuvien perusteella paljon Peppiä. Hyvinkäällä nähdään :)

   Poista
 2. Hei Petra! Olipa kiva, kun laitoit kommenttia: Onpa tosi mukavaa nähdä "Sirpukka", jonka kuvia Marjan profiilissa jo tässä kesällä katseltiin. Näkemisiin Hyvinkäällä! :)

  Terveisin, Katri (Hannan äiti)

  VastaaPoista