maanantai 2. toukokuuta 2016

Tampere KV

Lauantaina oli vähän erilainen vappuaatto, kun vietimme iltapäivän kotinäyttelyssämme Tampere KV:ssa. Tollerit arvosteli Tanya Ahlman-Stockmari. Kehä alkoi vasta lähempänä kello kahta, tuntui ihan hullulta, kun sai ihan rauhassa tehdä aamutoimet ja käydä lenkillä ja pestä koiran jopa samana aamuna!

Peppillä oli taas hieman hauskaa kehässä, vähän piti keulia ja välillä heittää laukalle ja pomppia, mutta se ei tuntunut haittaavan, ERI & SA luokkavoitolla! PN-kehässä oli todella monta narttua, varmaan kymmenkunta ellei enemmänkin. Pikkuhiljaa alettiin kätellä koiria pois ja lopulta olimme kuin olimmekin neljän parhaan joukossa! Peppi oli aluksi kärjessä, kun meidät juoksutettiin yhdessä ympäri. Viimeisellä kierroksella kaunis Esta laitettiin kärkeen ja Peppi siten siis PN2 ja VARACA. Läheltä liippasi, mutta yhtään ei harmittanut. Esta oli lopulta ROP ja RYP-3, eli ei huonolle hävitty ;)
Uroksissa voiton vei Paavo, onnea!

Kuvasaldo jäikin sitten ihan nollille, tyypillistä, että kaikkien muiden koirien kuvat onnistuivat, mutta Peppistä ei yhtä ainoata hyvää kuvaa kehästä. Onneksi paikalla oli muita kuvaajia ja Marttisen Mikko saikin napattua todella hienoja otoksia! Kaikki kuvat siis © Kuvauksellista / Mikko Marttinen, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti