maanantai 23. toukokuuta 2016

Mitä sitä tekisi kesällä?

Kesä alkaa lähestyä ja tottakai sitä on mielessä kaikennäköiset harrastukset, kun on aikaa treenailla ja tehdä. Taipparikurssimme loppui jokin aika sitten ja oli hienoa huomata, että ikä on tehnyt tehtävänsä ja Peppihän alkaa toimia, kaikilla muilla osa-alueilla paitsi vesityössä. Mullahan oli tavoitetaipparitkin jo katsottuna heinäkuulle, mutta nyt näyttää siltä, että ne jäävät kyllä tänä vuonna väliin, sillä eihän siitä vesityöstä tullut taaskaan mitään sen pärskimisen vuoksi... Saimme kyllä neuvot, miten asiaa VOISI lähteä korjaamaan, mutta se vaatisi ohjaajalta todella pitkää pinnaa, ja ne, jotka yhtään minua tuntevat, tietävät, ettei minulta sellaista löydy :D Mutta vielä ei heitetä kirvestä kaivoon, kokeillaan ensin kaikkea mahdollista, ennen kuin luovutetaan!

MEJÄ-puolella tosiaan kävimmekin jo kokeessa, josta se 0-tulos napsahti, nyt treenataan ja heinäkuussa sitten toivottavasti seuraavaan kokeeseen! Tavoitteena on saada se toinen ykkönen tälle vuodelle, niin viimeistään ensi kaudella pääsisi starttaamaan VOI-luokassa!

TOKO-puolella on myös ryhdistäydytty, Satu piti meille täsmätreenit viikonloppuna ja sai ylipuhuttua meidät kahden viikon päästä järjestettävään Nuuskujen ja Tollereiden TOKO-kokeeseen! Voi olla, että menee ihan penkin alle, sillä pari liikettä on vielä hieman epävarmoja, mutta olen hyvin optimistinen, sillä Peppi on nopea oppimaan ja vielä on tosiaan pari viikkoa aikaa. Kunhan tulos tulisi, niin olisin tyytyväinen!

Näyttelyrintamalla on nyt hieman hiljaisempaa, ensi viikonloppuna menemme Järvenpäähän ja mukaamme lähtee myös Kira. Sitten pidämme hieman taukoa ja heinäkuussa suuntaamme Orivedelle ja Mäntsälään. Peppi pudottaa nyt jo karvaa, joten tauko tulee juuri sopivaan kohtaan!

Harrastusten täyteinen kesä siis tiedossa! On se vaan niin mukavaa, kun on monipuolinen koira käsissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti