sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Eukanuba Summer Show

Eilen olimme viettämässä (kesän ainutta :D ) kuumaa päivää Helsingissä Eukanuba Summer Show'ssa. Odotuksia päivällä ei oikeastaan ollut, kunhan nyt lähdettiin kokeilemaan kepillä jäätä karvattoman koiran kanssa. Tuomarina meillä oli siis Rainer Vuorinen, josta olimme kuulleet hyvin ristiriitaisia mielipiteitä. Halusimme kuitenkin kuulla, mitä hän on mieltä Pepistä.

AVO-luokassa oli kolme koiraa, Peppi, Sissi ja Kiira. Tuomari arvosteli pitkään ja lopulta sininen lappu nousi. Ajattelin, että tämä oli arvattavissa, turkittomuus varmasti vaikutti asiaan. Sissi ja Kiira saivat molemmat ERI:n. Kilpailuluokassa menimme luonnollisesti viimeisiksi ja tuomari juoksutti meidät yhdessä ympäri ja suureksi ihmetyksekseni hän halusi vielä nähdä Pepin liikkeet yksin. Juostuamme kierroksen hän osoitti meille ykköspaikan ja minähän menin ihan sekaisin. Tällaista tilannetta ei ole ennen tullut vastaan. Siitä vasta sählinki alkoikin, kun tuomari sekä harjoitusarvostelija ja kehikset alkoivat säätää. Tuomari olisi halunnut laittaa meidät ensimmäiseksi, mutta kehäsihteerit eivät antaneet näin tehdä. Meille siis tulos EH3.

Luulin että näin ei voi toimia, mutta jälkeenpäin sain kuulla, että tuomarin halutessa myös EH:n saanut koira voi ohittaa kilpailuluokassa ERI:n saaneet, jos tuomari niin haluaa tehdä ja perustelee sen arvostelussa. Tätä eivät tainneet kehäsihteerit tietää, joten siitä syystä tämä kauhea sählinki alkoi. Tilanne olisi pitänyt korjata jo paikanpäällä, mutta enhän minä tietenkään tajunnut, kun tällaista tilannetta ei ole koskaan ennen tullut vastaan. Eihän se tuloksen korjaaminen olisi mitään muuttanut ja voin ihan hyvällä omallatunnolla sanoa, että tämä ei edes harmita minua. Tämä oli vain yksi näyttely muiden joukossa ja nyt ei ollut meidän päivämme. Koda sen sijaan vei urosten voiton ja sai CACIB:in ja tänään tulleen tiedon mukaan läpäisi taipparit, onnea vielä Virpi! ♥

Seuraava näyttely onkin sitten jo yksi näyttelyvuoden kohokohdista, nimittäin TollerShow!

IMG_1030 IMG_1047 IMG_1108

2 kommenttia:

  1. Kiitos mukavasta päivästä <3 Kiitos myös onnitteluista!
    Kohta taas päästään yhdessä reissuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Niin päästään, en malta odottaa! "Hihihihihi" ;)

      Poista