maanantai 13. huhtikuuta 2015

Tallinnan Voittaja

Olipahan reissu!

Saavuimme siis Tallinnaan lauantai-iltana ja menimme saman tien hotelliin kirjauduttuamme lenkille koirien kanssa Tallinnan kaduille ja puistoihin. Löydettiin kivoja kuvauspaikkoja ja kuvia tuli räpsittyä aika monta. Sitten haimme vielä kaupasta vähän iltapalaa ja mentiin huoneeseen valmistautumaan (lue: juoruamaan yön pikkutunneille asti). Aamulla kello soi 6.30 ja äiti ja Virpi lähtivät heti noutamaan meille aamupalabokseja, sillä tarjoilu alkoi vasta liian myöhään meille. Bokseista paljastui, noh, ei niin huikea aamiainen, mutta onneksi sillä pärjäsi ihan hyvin. Sitten koirien kanssa pihalle ja valmistautumaan. Lähdimme Saku Suurhallille vähän ennen yhdeksää. Oli kiva olla ajoissa näyttelypaikalla, saatiin häkit vähän kauemmas kehästä ja oli aikaa valmistautua henkisesti. Kehä alkoi ajallaan ja tollereita oli 7 kpl, kaikki suomalaisia. Tuomarina meillä oli Tiina Illukka. Uroksia oli vain 2, Koda ja Mortti (Irwlend Mortimer). Molemmat saivat ERI & SA, mutta Mortti vei voiton, eli Virpille ja Kodalle tuli ns. turha reissu, vaikka Koda olikin PU2 ja sai Vara-CACIBin. Nartuissa oli mukana junnuluokassa Minku, avossa Peppi, käytössä Freija (Aquafox Sami Tähtisade) ja valioissa Taika ja Lumo. Minkulle ERI & SA, Pepille ERI & SA, Freijalle, sekä Taikalle ja Lumolle kaikille pelkkä ERI. PN-kehässä juoksutettiin ja katsottiin moneen kertaan, kumpi vie voiton. Lopulta Illukka osoitti Minkulle ykköspaikan ja Peppi toiseksi. Minkulle siis kumpikin titteli ja meille SERT & CACIB! Minku oli lopulta ROP ja Mortti VSP.

Hieman ristiriitaisin tunnelmin lähdimme pois, koska harmitti Virpin puolesta, mutta kuitenkin me saimme sen, mitä lähdimme tavoittelemaan. Saimme onneksi vaihdettua laivan aikaisempaan, sillä odottelua olisi tullut melkoisen paljon. Kuitenkin kun täytyi varautua siihen, että on mahdollista, että jompi kumpi koirista jää ryhmiin. Ehdimme onneksi käydä rauhassa syömässä, kiertämässä muutamat kaupat ja kävelyllä koirien kanssa ennen kuin lähdimme takaisin kohti Suomea.

Meillä oli todella mukava reissu ja siitä kiitos kuuluu meidän matkaseurueellemme!

IMG_7144 IMG_7152 IMG_7164 IMG_7170 IMG_7182 IMG_7185 IMG_7198 IMG_7207 IMG_7236 IMG_7323 IMG_7327 IMG_7330 IMG_7335 IMG_7377

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti