lauantai 18. huhtikuuta 2015

Mölli-Tokoilua

Tänään oli Pirkan Nuuskujen järjestämä Möllikoe. Ilmoitin Pepin vielä Mölli-ALO -luokkaan, ihan itseni takia, vaikka siellä olisi ollut ihan "oikea" ALO-luokkakin. Viime kokeesta saimme 153 pistettä, ja tavoite oli parantaa sen verran, että se riittäisi ALO1-tulokseen.

Ihan ensiksi oli luoksepäästävyys ja paikkamakuu. Luoksepäästävyydessä ei ollut mitään ongelmaa. Paikkamakuussa Peppi tunnisti tutun liikkurin ja otti hänestä hieman häiriötä ja tuijotti lähes herkeämättä sinne päin. Siitä johtuen makuuasento oli hieman vino. Muuten meni ihan putkeen, Peppi pysyi paikallaan hienosti, vaikka kehän ulkopuolella tapahtui vaikka mitä (mm. polkupyörä ajoi ohi ja tuuli sai kehänauhan lepattamaan)! Seuraaminen sujui jo huomattavasti paremmin. Suurimman osan ajasta kontakti ja etäisyys olivat priimaa, mutta välillä katse siirtyi pois minusta. Taluttimetta seuraaminen meni paremmin. Lisäksi liikkeiden välissä piti aina vähän lähteä hajujen perään, mutta hyvin se pysyi kuitenkin hallinnassa. Maahanmeno ja seisominen liikkeen yhteydessä menivät kummatkin muuten hyvin, paitsi että jouduin käyttämään kaksoiskäskyä kummassakin. Luoksetulo olikin sitten ihan oma juttunsa. Yksi meidän vahvimmista liikkeistä menikin sitten aivan mönkään. Peppi oli noussut seisomaan sillä välin kun olin kävelemässä poispäin ja alkanut haistella maata. Lisäksi jouduin pyytämään sivullekin kaksi kertaa. Treeniä, treeniä siis vaan lisää, myös niihin varmoihin liikkeisiin! Estehyppy meni kivasti, tosin toinen etujalka liikahti hieman ennen kuin ehdin takaisin Pepin viereen.

Pisteitä saimme kasaan 158,5, eli parannusta tuli, mutta harmittavasti vain 1,5 pistettä jäi 1-tuloksesta. Joka tapauksessa olin supertyytyväinen suoritukseemme. Pysyin itse rauhallisena ja muistin hymyillä kehässä ja tolloneiti osoitti kehityksen merkkejä!


IMG_7526IMG_7537IMG_7591IMG_7607IMG_7608IMG_7610IMG_7625IMG_7628IMG_7638IMG_7646

Tässä vielä kaikki pisteet.

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 9
Seuraaminen kytkettynä 8
Seuraaminen taluttimetta 8
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8
Luoksetulo 5
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8
Estehyppy 9
Kokonaisvaikutus 8½

Tästä onkin sitten hyvä jatkaa virallisiin kokeisiin, joista ensimmäinen on siis 10.5.!

Kiitos vielä Nuuskuille hyvin järjestetystä kokeesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti