torstai 8. tammikuuta 2015

Peppi 3 vuotta!

Eilen meidän neititollo-pikkuprinsessa täytti jo 3 vuotta! Aika menee niin nopeasti, liian nopeasti.  Vastahan se oli sellainen pieni karvapallero. Aikaisempien vuosien tapaan Peppi sai jauhelihasta, raejuustosta ja kasviksista tehdyn synttärikakun, jonka neiti söi ihan hetkessä sen kummemmin miettimättä.

IMG_4209IMG_4219IMG_4244

Tänään ollaan mietitty tätä vuotta ja tavoitteita. Pistettiin jonkun verran suunnitelmia uusiksi näyttelyiden ja TOKO:n kannalta. Käymme Suomessa näyttelyissä, vaikka tavallaan olemmekin jo kaiken saaneet, mitä täältä tarvitsemme. Se on kuitenkin meidän yhteinen harrastus ja Pepin ykköslaji, siitä ei pääse mihinkään. Karsimme kuitenkin kalenteriamme melko ronskisti, jäljelle jäi "vain" kymmenkunta näyttelyä, joista suurin osa on tässä kevättalvella. Se on kuitenkin vähän siihen nähden, että viime vuonna kävimme 18 näyttelyssä.

Katselin tänään myös TOKO-kokeita. Hinku virallisiin kokeisiin on suuri ja asetimmekin jo tavoitepäivämäärän, jolloin starttaamme ALO-luokassa! Kurssille menemme taas heti, kun sellainen Nuuskuilla alkaa, lisäksi pitäisi treenata ihan yksikseen ja porukalla, jos aiomme pysyä aikataulussa! Innolla odotan, mitä tuleman pitää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti