lauantai 13. joulukuuta 2014

Messari ja ajatuksia menneen vuoden menestyksestä

Viime sunnuntaina oli aika päättää upea näyttelyvuosi perinteisesti Messariin. Koiria oli ilmoitettu 40 ja tuomarina toimi Tuula Savolainen.

Peppi ei siis ollut parhaassa karvassa, mutta se ei menoa haitannut. Mentiin oikeastaan vaan pitämään hauskaa pitkän näyttelytauon jälkeen. AVO-luokassa oli Pepin lisäksi vain Tiuku, joka taas oli todella upeassa karvassa. Sekä Peppi, että Tiuku saivat ERI:n ja olin ihan varma, että Tiuku veisi voiton, olihan se huomattavasti paremmassa karvassa. Tuomari juoksutti meidät kerran ympäri ja osoitti meille ykköspaikan! Salainen haave luokkavoitosta ja SA:sta oli siis täytetty. PN-kehässä koiria oli pilvin pimein, tarkemmin sanottuna 10 kappaletta. Tuomari liikutti ensin kaikki yhdessä ja karsi sitten kuusi pois. Mun ilme oli kuulemma näkemisen arvoinen, kun tuomari valitsi meidät neljän parhaan joukkoon. Siinä vaiheessa alkoi jännittää, ollaanko me oikeasti neljän parhaan joukossa Messarissa?! Tuomari mietti pitkään järjestystä ja laittoi meidät lopulta järjestykseen ja juoksutti ympäri. Ensimmäiseksi tuli Hedera's Who's That Girl "Birdie" (JV-14, V-14 & SERT), Peppi toiseksi ja CACIB! Kolmanneksi & VARACA Middle Island's Beauty Balefire "Dora" ja neljänneksi Aitoc's Avon Esta Est Kiara "Esta". Tuntui ihan uskomattomalta, meidän karvaton pikkuneiti aivan kärkikahinoissa, on se vaan aika likka!

Uroksissa Jedi vei voiton (V-14) ja sai CACIB:in, Ramon PU2 (VV-14), Koda PU3 VARACA -> CACIB ja Dragonflame's Fox River PU4 SERT (JV-14).

1234

Takana on siis 18 näyttelyä tänä vuonna, joista keräsimme:
2 x ROP
5 x VSP
4 x CACIB
1 x SERT
12 x luokkavoitto
13 x SA
12 x PN-sijoitus, joista 7 x PN1.

En olisi viime vuoden lopussa uskonut, jos joku olisi sanonut, että pärjäisimme näin hienosti AVO-luokkaan siirryttyämme. Ensi vuonna on hyvä jatkaa tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti