perjantai 14. marraskuuta 2014

Kuulumisia ja suunnittelua vuodelle 2015

Pientä hiljaiseloa ollut täällä blogin puolella, mutta nyt ajattelin aktivoitua. TOKO-kokeen jälkeen ei olla touhuttu mitään sen kummallisempaa. Ollaan lähinnä lenkkeilty ja kasvatettu karvaa. Peppi on pariin kertaan käynyt kylläkin demo-koirana Pirkan Nuuskujen näyttelykoulutuksessa, ja voi sitä riemua, kun neiti on päässyt esiintymään ja tekemään pitkästä aikaa sitä, mitä todella rakastaa! Varmasti tosin näyttelytauko on tehnyt hyvää sekä koiralle, että omistajallekin, mutta tällä hetkellä hinku kehään olisi ainakin omistajalla todella kova.

Tässä ollaankin katseltu ensi vuoden näyttelykalenteria, sillä tuomareita on julkistettu. Aika kivaltahan se kevät meillä näyttää. Näillä näkymin ollaan menossa tammikuussa Turkuun, maaliskuussa Lahteen ja Korpilahdelle, huhtikuussa lähdemmekin sitten ulkomaiden valloitukseen yhdessä Virpin ja Kodan kanssa, tarkemmin sanottuna Tallinnan Voittajanäyttelyyn ja toukokuussa Tampereelle ja Mänttä-Vilppulaan.

Kolmen viikon päästä edessä kuitenkin häämöttää Voittaja 2014. Toisaalta tämä 3 kuukauden näyttelytauko on ollut hirveän pitkä aika, mutta toisaalta toivoisin, että siihen olisi vielä enemmän aikaa, koska karvatilanne on mikä on. Tosin karva on kyllä alkanut kasvaa, mutta ei vielä riittävästi, sillä kolmessa viikossa ei ihmeitä tapahdu. Toisaalta taas, kun ajattelee viime kevään karvankasvatusta, kolmessa viikossa tapahtui ihan hirveä muutos, joten innolla odottelemme, mitä tapahtuu!

IMG_2191

Tässä se nakupelle on! Ihan pennun näköinen... Mutta nyt ainakin näkee, ettei se mikään lihava ole! Karva hämää todella paljon, Peppillä kun se sattuu olemaan aika muhkea silloin kun sitä on. Peppi on kuitenkin näyttänyt kuukausi takaperin vieläkin kaljummalta, joten jotain edistystä on kyllä tapahtunut. Tämä seuraava kuva ihan vertailun vuoksi. Toinen kuva siis kesältä ja toinen otettu eilen.

P

Kieltämättä se tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa näyttää aika raskaalta, mutta painossa ei ole tämänhetkiseen kovinkaan suurta eroa, joskin Peppi painoi alkukesästä hitusen liikaa.

Sellaisia kuulumisia tällä kertaa! Viikonloppuna jos ehtisi vähän tokoilemaan neidin kanssa, niin olisi taas vähän aivotyöskentelyä tuolle pienelle pääkopalle. Palailen vielä ennen Messaria kuulumisten kanssa.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä Helsingin messariin! =) Kyllä se karva siitä kasvaa! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora! Joo kyllä se sit joskus kasvaa, mut messarissa ollaan kyllä nakupellen kans :)

      Poista