lauantai 17. elokuuta 2013

Alahärmä RN

Yli kuukauden tauon jälkeen ajelimme tänään Kauhavan Alahärmään ryhmänäyttelyyn! Tuomarina meillä oli Satu Ylä-Mononen, joka oli aiemmin pitänyt Pepistä Tampereella kovastikin. Koko päiväksi oli luvattu sadetta ja niinhän siinä kävikin. Koko ajan, kun olimme näyttelypaikalla, satoi aika reippaasti. Mutta se ei menoa haitannut! Ainoa, mikä meinasi tuottaa ongelmia, oli tuuli joka heilutti telttoja, ja sehän oli Pepille hieman kova paikka.

Ylä-Monosen mukaan taso tollerinartuissa oli tänään hyvin korkea; vain yksi nartuista sai EH:n ja kaikki ERI:n saaneet nartut saivat myös SA:n, mukaan lukien Peppi. PN-kehässä Copperfox's Carina (Taika) vei odotetusti voiton ja oli myös ROP, sillä uroksia ei tänään ollut kisassa mukana, Peppi sijoittui PN2 saaden toisen Sertin, PN3 oli Magicfox's Malvira (Lumo) saaden Vara-sertin ja PN4 avoluokan Korpikallion Nitoqris.

Päivän koko saldo siis NUO ERI1 SA PN2 SERT!

IMG_5599IMG_5601IMG_5629IMG_5697

2 kommenttia:

  1. Löysin tän teidän blogin ihan sattumalta nyt. En oo jostaki syystä hoksannu vaikka seuraanki sitä sun toista blogia. :D Onnea vielä täälläkin sertistä! Meidän kuulumisia voit lukea täältä: http://novascotiannoutajahilla.blogspot.fi/ , jos kiinnostaa. :)

    T. Annukka & Hilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Joo, oonkin välillä lueskellut teidän blogia :)

      Poista