sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tampere KV

Tänään lähdettiin pitkästä aikaa KV-näyttelyyn tuonne ihan lähelle Tampereen messukeskukseen. Junnunarttuja oli peräti 11, mikä on suurin määrä, mitä meillä on luokassa tähän mennessä ollut. Peppi oli aivan innoissaan ja liikkeetkin olivat tällä kertaa taas kunnossa. Saatiin ERI ja tuloksena oli JUK1 ja SA. En voinut uskoa, että pärjättiin niin hyvin, niin monta kilpakumppania oli kuitenkin vastassa!

Sitten vielä PN-kehä. Peppi käyttäytyi taas mallikkaasti ja päästiin vielä viiden parhaan joukkoon. Aluksi tuomari oli laittamassa meitä PN4-paikalle, mutta muutti mieltään aivan viime hetkellä, koska Peppi alkoi hieman herpaantua viimeisellä kierroksella. Meidän Serti jäi harmittavasti siitä kiinni, mutta Vara-Serti kuitenkin saatiin.

Ihan uskomaton neiti! ♥

IMG_7892IMG_7955IMG_7972IMG_7975IMG_8156IMG_8168IMG_8192IMG_8220IMG_8227

2 kommenttia:

  1. Suloinen!! Meiän koiranpoika täyttää ihan kohta 1vee, mut ei olla kyl koskaan viety sitä mihinkään näyttelyyn. Ei kyllä oo suunnitelmissakaan, vaikka varmaan olis ihan kiva kokemus! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Sehän siinä kaikista kivointa onkin, että on joku yhteinen harrastus! Pärjääminen ja palkinnot on vaan suuri plussa, mutta ei sitä touhua vain siksi tehdä! :)

      Poista