keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Taipparikurssin alku

Meidän taipparikurssi alkoi viime viikolla luento-osuudella, joka oli todella opettavainen ja hyödyllinen tilaisuus! Saatiin monia hyviä vinkkejä ja opittiin paljon uutta noutohommista ja taipparikokeesta.

Tänään sitten oli ensimmäinen maasto-osuus ja päästiin heti tositoimiin. Meillä on todella pätevä ja rauhallinen kouluttaja, josta Peppikin kovasti pitää. Aluksi tehtiin hakuruutu, jossa oli kuusi damia + markkeeraus, jonka yhteydessä ammuttiin starttipistoolilla. Peppi oli aivan täpinöissä, kun muutama koira pääsi ennen Peppiä. Se seurasi tarkasi muiden suorituksia ja vinkui mun vierellä. Edes laukaus ei saanut Peppiä säikähtämään, päinvastoin. Peppi valpastui entisestään kuullessaan laukauksen!

Kun Pepin vuoro tuli, ei se meinannut pysyä "housuissaan". Pari ensimmäistä damia Peppi haki epäilemättä, mutta sitten usko taisi loppua ja kouluttajan apua tarvittiin. Janokin tuli kesken kaiken ja piti mennä juomaan lätäköstä. Lopulta Peppi toi muistaakseni viisi damia ja palautukset menivät tällä kertaa ihan nappiin! Kyllä se on taitava muru. <3 Kouluttajamme antoi myös palautuksen yhteyteen todella hyviä vinkkejä , joista varmasti on meille apua!

Lopussa muutamalle koiralle tehtiin vielä pienempi hakuruutu, mutta Peppi ei osallistunut enää siihen. Kaiken kaikkiaan todella onnistunut koulutuskerta ja jäämme innolla odottelemaan seuraavia kertoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti