sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Vuoden alku



Heipsan! Kaikenlaista on touhuttu jo tämän vuoden puolella; ollaan käyty uimassa Nokialla, treenattu hakuruutua, tutustuttu uudestaan varikseen ja osallistuttu Pirkan Nuuskujen talviriehaan Kangasalla!

IMG_2737IMG_2811IMG_2825IMG_2836IMG_2916IMG_2945

Uimassa oltiin heti tammikuun toisena päivänä ja Peppi tajusi heti mistä on kyse. Se piipitti ja huusi suihkuosastolla, kun edellinen koira oli vielä uimassa. Kun se lopulta pääsi altaaseen, ei riemulla ollut rajaa. Videolta näkeekin, kuinka se polski ja räpiköi aluksi, ennen kuin malttoi ruveta hakemaan frisbeetä, jonka olimme ottaneet mukaan.

IMG_2992IMG_3177

7. päivä Peppi täyttikin sitten kaksi vuotta! Pitihän neidin tietysti saada maistuva synttärikakku.

IMG_3415IMG_4339

Talviriehassa oli kolme erilaista tehtävärastia; nakinsyönti, juoksukisa ja hakuruutu. Kaikki rastit menivät kivasti, myös hakuruutu, eikä Peppi tarvinnut siinä ollenkaan minun apua! Päivä oli muutenkin mukava ja kyllä väsytti sen jälkeen!

IMG_4651

Näyttelyissähän emme ole käyneet Messarin jälkeen ollenkaan, mutta viikon päästä asiaan tulee muutos! Lähdemme kohti Kouvolaa, mutta saa nähdä, miten meidän käy, sillä kuten kuvasta käy ilmi, Peppi ei ole vieläkään parhaassa turkissa. Mutta ei se nyt ihan kamalassa kunnossakaan ole, joten näemme sitten viikon päästä, mikä on tuomio!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti