lauantai 2. marraskuuta 2013

Lahti KV

Päivitys viime sunnuntaista tulee taas hieman myöhässä. Ajelimme siis Lahteen KV-näyttelyyn metsästämään kolmatta sertiä ja miksei tietysti sitä cacibiakin, kun KV-näyttelystä oli kyse! Nuorten luokassa kilpaili tällä kertaa Pepin lisäksi tutut Mimmi ja Coco. Kaikille ERI. Coco vei voiton, Peppi toiseksi ja Mimmi kolmanneksi. Cocolle ja Pepille SA:t. Olin ihan tyytyväinen tulokseen, mutta arvostelu oli aika mitätön. Olisi luullut, että sillä olisi enintään EH irronnut, sillä lähes kaikki oli "vain hyvää". Arvostelun voi käydä lukemassa Näyttelytuloksia-välilehden alta!

PN-kehässä kaikki junnut ja nuoret käteltiin samantien pois, mutta koska kaikki PN-sijoille päässeet olivat valioita, menimme vielä kisaamaan sertistä ja varasertistä. Sertin vei ansaitusti Coco, joka oli todella hyvässä kunnossa, onnea Venla! Varasertin sai junnuluokan narttu ja me jäimme tyhjin käsin. :D Vähän kyllä otti kalloon, mutta mitäpä tuosta: Peppi esiintyi jälleen edukseen ja meillä oli hauskaa! Ja tulos oli kuitenkin ERI NUK2 SA!

IMG_0475IMG_0477
© R. Syrjä

IMG_0507IMG_0518IMG_0519
© R. Syrjä

IMG_0558

Seuraavat näyttelyt ovatkin sitten vasta Messarissa, toivottavasti meillä ei ole täysin karvaton koira silloin..!

4 kommenttia:

  1. Ompas kaunis tolleri! Saankohan kysellä mistä olette ostanuut tuon tollerinvärisen nahkaisen näyttelyhihnan? Olen metsästänyt tuollaista aikoja, mutta mistään ei tunnu löytyvän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Toki, se on Onnen Lemmikeistä Tampereelta. Vastaavia tuntuu olevan todella harvassa, harmi sinänsä.

      Poista
    2. Otin selvää niistä ja tuo meidän on Hollolan Nahkapajan hihna! En tiedä muita jälleenmyyjiä, kuin juurikin tuo edellämainittu Onnen Lemmikit Tampereella, mutta Nahkapaja sijaitsee nimensä mukaisesti Hollolassa ja he ovat aika usein isommissa näyttelyissä myymässä tuotteitaan! Kannattaa sieltä katsella! :)

      Poista