maanantai 2. syyskuuta 2013

TollerShow

Eilen vietettiin kokonainen päivä epävakaisessa säässä Lahden Radiomäessä. TollerShow'hun oli kaiken kaikkiaan ilmoitettu 189 koiraa. Tuomarina nuorissa toimi Jaana Hartus.

Nuortenluokassa oli 11 narttua. Peppi sai ERI:n, mutta ei ollut parhaimmillaan. Peppi säikähti, kun tuomari aikoi mitata tyttösen. Ennen ei olekaan mitattu, joten se olikin aivan uusi ja jännä juttu. Kuitenkaan mittaus ei täysin onnistunut, mutta Hartus sanoi kyllä Pepin olleen reilusti alle ylärajan. Lisäksi Hartus mainitsi hieman liian tuhdista rungosta, josta en ole kyllä ollenkaan samaa mieltä, mutta mielipiteensä kullakin.

Toinen jännä juttu tapahtui kilpailuluokassa, kun tuomari kiskaisi päälleen sadeviitan. Peppi ei suostunut menemään lähellekään tuomaria enää ja jäimmekin sitten vain kuuden parhaan joukkoon. Tosin tuo ei ollut syy siihen, ettei Peppi pärjännyt. Tuomari piti kuitenkin selkeästi pienemmistä nartuista, sillä kaikki sijoittuneet olivat Peppiä paljon pienempiä ja matalampia.

Päivä kuitenkin parani loppua kohden. Kasvattajaluokkaan oli ilmoitettu 15 kasvattajaryhmää. Hederaksen ryhmään valittiin samat koirat kuin SNJ:ssäkin, eli Reetu, Nemo, Nemo ja Peppi. Kasvattajaluokan tuomaroi norjalainen Sven Slettedal. Ensin hän pudotti 11 ryhmää pois, mutta meidät hän valitsi jatkoon. Tämä oli jo voitto meille. Tuomari mietti pitkään ja hartaasti, mikä olisi paras neljästä. Hän sijoitti ensin neljännen ryhmän. Lopuksi hän liikutti kaikki loput kolme ryhmää ja sanoi meidän juoksun aikana, että "This is the best group with the best movers today!" Ihan uskomaton juttu!

Päivän saldo siis Peppi NUO ERI ja Hedera's BIS-kasvattaja! Onnea myös muille hienoista tuloksista!

IMG_6942IMG_6958IMG_6975IMG_7150IMG_7184IMG_7240

2 kommenttia:

  1. http://pablotolleri.blogspot.fi/2013/09/meidat-on-haastettu.html teille on haaste :)

    VastaaPoista