sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kouvolan ryhmis

Eilen lähdettiin vähän ennen aamuseitsemää ajelemaan kohti Kouvolaa. Matka kesti vähän vajaa kolme tuntia, mutta ei oikeastaan tuntunut niin pitkältä. Peppi ei ole tällä hetkellä parhaassa karvassaan ja se on hoikistunut jonkin verran, joten ei oikein tiedetty, mitä odottaa. Tuomari Elena Ruskovaaraa oli kuitenkin kehuttu paljon, joten meitä houkutti kovasti kuulla hänen mielipiteensä Pepistä.

Neiti käyttäytyi kuin unelma, liikkui mahtavasti, seisoa pönötti aivan paikallaan, ei mitään moittimista siis meidän puolesta. Kuitenkin sieltä tuli sitten se ensimmäinen EH, mikä ei kyllä kauheasti harmittanut, kyllähän se oli odotettavissa tuon karvattomuuden takia. Tosin kukaan muukaan junnunartuista ei saanut ERI:ä eli tuomari piti melko tiukan linjan. Kilpailuluokassa Peppi sijoittui toiseksi, mikä oli lopulta kuitenkin positiivinen yllätys! Loppujen lopuksi oikein mukava päivä, vaikka se ERI jäikin saamatta!

Arvostelun voi käydä lukemassa Näyttelytuloksia -osiosta!

 photo IMG_1520_zps457d2c68.jpg photo IMG_1525_zpsc175dd80.jpg photo IMG_1547_zpsa45dac5c.jpg photo IMG_1557_zpse1c5ebd3.jpg photo IMG_1574_zps0ce7bcf4.jpg photo IMG_1642_zps0cf859c1.jpg

4 kommenttia:

  1. Hyvä tytöt! :) Miten saatkin Pepin seisomaan noin nätisti? Tilda jättää takajalat miten sattuu ja etutassutkin usein liian eteen.. Harjottelua kai vaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ollaan harjoteltu aika paljon. :) Kyllä se siitä!

      Poista
  2. Oli oikein kiva nähdä ja kyllä se karvakin sieltä kasvaa :) Nähdään taas toivottavasti pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin! :) Ja toivotaan niin, tilattiin eilen sitä Mirra Coatia...

      Poista